Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Air, Land & Sea: Spies, Lies & Supplies

Youtube videók

Ár:
7.390 Ft
Minimális szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. április 22.
  • nyelvfüggő játék, angol kiadás
  • 2-4 játékos részére, 14 éves kortól
  • 15-30 perc játékidő
  • könnyű játék (2/5)
  • BoardGameGeek adatlap
Menny.:db

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 18.
Maximálisan egyetértek az előttem szóló Papp Róberttel, annyival kiegészíteném, hogy ez a játék egyszerre egy önállóan játszható alapjáték és egy kiegészítő az Air, Land and Sea-hez. Kombinálva lehet játszani a kettőt (3 színtérrel vagy akár 5-el is!), sőt a 3 vagy 4 játékos módot is megnyitja. Így én azoknak külön ajánlom, akik rendelkeznek az alapjátékkal. Én tegnap vettem át ezt a játékot, de még este egy kis kocsmás iszogatás mellett le is ment pár kör (5 színtéres módban) :) Zseniális!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 02. 17.
Bámulatos, mit ki lehet hozni ebben a kétfős taktikai játék kezedben tartott hat lapjából...
Adott három harci színtér - hírszerzés, politika és gazdaság - amire a kezedben lévő kártyákat tudod kijátszani, melyek alaptulajdonságai leginkább azok, hogy adott helyhez passzolnak: kémek, gazdasági és politikai fikciók. 3 x 1-től 6-ig erősségű kártyasorok vannak minden harctérhez, de ebből random 2 x 6 van játékban. Ezt megteszitek úgy, hogy a kártyák számban kifejezett értékét nézed, és a cél az, hogy a legmagasabb értékű sor a te oldaladon legyen legalább két színtéren. Amennyiben nem jutott osztásnál annyi színtérhez tartozó kártya, mint amit szerettél volna, akkor hátoldallal lefelé is kijátszhatod a lapot, és ebben az esetben egységesen 2-es erősségűnek számít minden kártya semleges színben. Na, puff... Akkor ez egy Bohnanza nehézségű dolog lesz?
Hát, közel sem. Ugyanis a kártyák előoldala minden lapnál eltérő speciális képességet tartalmaz. És ezzel indul be a tánc. Régen éreztem azt egy játékban, hogy bár számértékük adott esetben kicsi a kártyáknak, de hogy nem tudok dönteni, mert mindegyik lapot nagyon erősnek érzek speciális képességük alapján. Ezek lehetnek egyszeri vagy épp állandó akciók; és ami a fontos - mert hogy háborús a téma - az ellenfeled tablója ellen irányulók is. Egy-egy alacsonyabb értékű 1-es vagy 3-as kártyával úgy át tudod forgatni az ellenfeled legerősebb 6-os kártyáját, hogy azt öröm kijátszani. Épp ezért nagyon taktikus a játék. Felállítasz egy stratégiát, majd helyzet adta lehetőségekhez, továbbá az ellenefeled lépéséhez mérten játszod ki azt a hat kártyát. Amíg stratégiával indul, addig taktikával végződik ez a kártyacsata. Akár hármas akcióláncolatokat is ki tudsz játszani, ami minden gémer szívét megdobogtatja már.

Keresés