Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Crisis társasjáték

Youtube videók

Ár:
16.990 Ft
Minimális szállítási díj: 890 Ft
Várható szállítás: 2024. június 24.
  • enyhén nyelvfüggő játék, angol kiadás
  • 1-5 játékos részére, 14 éves kortól
  • 45-120 perc játékidő
  • közepesen nehéz játék (3/5)
  • BoardGameGeek adatlap

Axia. Egy dicsőséges múltú, bizonytalan jelenű és még kiszámíthatatlanabb jövőjű ország, amely válságban van - gazdasági, társadalmi és politikai értelemben is: modern történelmének leghosszabb recessziója, az elmúlt évek legnagyobb egyenlőtlensége és az összeomlás szélén tántorgó politikai rendszere sújtja egyszerre ezt az államot.

Axia több szempontból is saját maga ellen küzd. A múlt régi megosztottsága újaknak adta át helyét, és a mostani generációnak - a következő generációkkal együtt - van a legtöbb vesztenivalója.

Tudsz segíteni Axián? Feláldozod a jelen rövid távú hasznát egy szebb jövőért? Képesek lesztek túlélni a krízisek sorozatát? Talán igen sőt, talán még gyarapodni is tudtok - és gyarapodni is fogtok, ha meglátjátok a lehetőséget ott, ahol mások csak a válságot látják!

A CRISIS egy 1-5 játékosnak szóló társasjáték, amelyben üzleti vezetők szerepét öltitek magatokra, akik megpróbálják újjáépíteni vállalkozásukat és értéket teremteni egy különösen nehéz időszakban. Azzal, hogy jó pozícióba juttattok vezetőket, hogy befektettek a vállalatokba, erőforrásokkal kereskedtek, és eligazodtok a helyi bürokrácia legmélyebb bugyraiban is, egy olyan időszakban is növekedni tudtok majd, mikor a többség hanyatlásnak indul.

A CRISIS egy munkáslehelyezős, középnehéz euro, amely minden értelemben szűknek mondható: tökéletesen hozza a témát már csak azzal is, hogy nagyon nehéz bármihez is hozzájutni, és minden apró döntésetek számítani fog. A játék mechanikái viszont azt is hűen tükrözik majd, ahogyan a valódi világ gazdasági hatásai működnek. 

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés