Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cryptid társasjáték (magyar szabállyal és nyomfüzetekkel)

Youtube videók

Ár:
14.790 Ft
Minimális szállítási díj: 1.190 Ft
Várható szállítás: 2024. július 22.
  • nyelvfüggetlen játék, angol kiadás
  • nyomdai minőségű magyar szabályt és nyomfüzeteket adunk ajándékba a játék mellé!
    (a játék így teljes mértékben élvezhető magyarul)
  • 3-5 játékos részére, 10 éves kortól
  • 30-50 perc játékidő
  • könnyű játék (2/5)
  • BoardGameGeek adatlap

Tengeri kígyók, jetik, a chupacabra: már a végtelenségig áttanulmányoztad őket, összekapcsoltál minden pontot, a lehetséges összes bizonyítékot összegyűjtötted. Már nagyon közel vagy – hamarosan az egész világ tudni fogja az igazságot a kriptidről!

Egy csapat hozzád hasonló kriptozoológussal dolgozol együtt, hogy végre elcsípjétek a titokzatos lényt, de a felfedezéssel járó dicsőség lesz a legnagyobb jutalom. Túl nagy ahhoz, hogy osztozzatok rajta... A tudásod megosztása nélkül sosem járhatsz sikerrel a kriptid megtalálásában. De vigyázz, ne árulj el túl sokat, mert a társaid felfedezésével a te neved is feledésbe merülhet!

A Cryptid társasjáték egy dedukciós, logikai játék, melyben a titokzatos lényt, a kriptidet kell megtalálnod - azonban ez nem fog menni a többiek segítsége nélkül. Mindannyian kapni fogtok egy nyomfüzetet és megoldókulcsot, mindannyian birtokában lesztek a tudás egy részének, amit meg kell osztanotok a többiekkel. Ha ezt okosan teszed, akkor mindenki más előtt fedezheted fel a lényt - ha viszont óvatlanul túl sokat árulsz el, csak előnyt adsz a kollégáidnak...

A játék angol nyelvű kiadás, azonban nyomdai minőségű játszabályt és nyomfüzeteket adunk mellé, így nyelvtudás nélkül is teljes mértékben élvezhető!

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés