Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Evacuation társasjáték

Ár:
23.990 Ft
Minimális szállítási díj: 890 Ft
Várható szállítás: 2024. május 28.
  • nyelvfüggő játék, angol kiadás
  • 1-4 játékos részére, 12 éves kortól
  • 60-150 perc játékidő
  • közepesen nehéz játék (3/5)
  • BoardGameGeek adatlap

Az egyre intenzívebb napsugárzásnak köszönhetően az élet a bolygónkon elhamvad, ezért mindenki megpróbálja a területén lévő összes embert és gyárat a "régi" bolygóról egy új bolygóra költöztetni - és erre mindössze négy kör áll rendelkezésükre.

A játékot egy teljes mértékben működő gazdasággal kezditek, és a játék során ezt a gazdaságot kell lebontanotok és áthelyeznetek. A régi bolygón a jövedelem idővel zsugorodik, és a termelés valószínűleg nem lesz sokkal jobb, amíg az új bolygón meg nem alapozod magad, és be nem indítod a dolgokat. A nyersanyagok nem keverhetők a bolygók között, ezért különös gonddal kell tervezned.

Ehhez a játékostábláról választasz akciókat, a haladó változatban pedig olyan kártyákat kapsz a kezedbe, amelyekkel további akciókat választhatsz és kombinálhatod őket. Minden akciónak saját értéke van, és az akciók összege fontos a forduló végi bónusz szempontjából. Ezenkívül a játékosok az akcióik értéke alapján mozgatják a jelzőiket az orbitális pályán.

Ha három nyersanyag termelését a 8. szintre tudod emelni, és három virtuális valósággéped van az új bolygón, akkor megnyered a játék. Ellenkező esetben négy forduló után összehasonlítjátok a pontszámaitokat. 

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés