Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nucleum társasjáték (magyar szabállyal)

Ár:
26.990 Ft
Minimális szállítási díj: 890 Ft
Várható szállítás: 2024. május 22.
  • nyelvfüggetlen játék, angol kiadás
  • nyomdai minőségű magyar szabályt adunk a játék mellé!
  • 1-4 játékos részére, 14 éves kortól
  • 60-150 perc játékidő
  • nehéz játék (4/5)
  • BoardGameGeek adatlap

Amikor Elsa von Frühlingfeld bemutatta találmányát II. Frederik Augustus szász királynak, az emberek azt hitték, hogy az egész egy trükk. A nemrég izolált uránium elemet használta fel egy edény víz felmelegítésére, és a keletkező gőzzel egy olyan motort hajtott meg, amely az urániumot egy általa atomizációnak nevezett folyamat révén tartotta aktívan. 
Az ő eszköze, a Nukleum a következő évtizedekben az energia és a jólét új korszakát nyitotta meg. Szászország egy kisebb regionális hatalomból az európai mérnöki tudományok központjává vált. Most, egy generációval később, a gyárak még több energiára éhesek, nagyobb és több Nukleum építését követelik, több uránt importálnak a közeli Csehországból, vasutakat és távvezetékeket építenek az egész országban, hogy az atomok megszelídített erejét eljuttassák Szászország nagyvárosaiba. Feltalálók, mérnökök és iparosok özönlenek a szász udvarba, és versengenek azért, hogy vezető szerepet töltsenek be ebben az új ipari forradalomban.

A Nucleum egy komplex társasjáték, amelyben a játékosok olyan iparosok szerepébe bújnak, akik a 19. századi Szászország gazdasági és technológiai fellendülése során próbálnak érvényesülni, amelyet a Nucleum feltalálása és elterjedése táplál.

A játékosok győzelmi pontokat szereznek hálózataik fejlesztésével, városi épületek építésével és energiaellátásával, szerződések megszerzésével és mérföldkövek (véletlenszerű végcélok) teljesítésével. Minden játékos egyedi aszimmetrikus technológiákhoz jut, amelyek fejlesztésekor különleges képességeket kapnak. 

Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés